Bekijk de uitzending van The Devils Ride terug

Wo 17 juli 2013 | 21:00 The Devils Ride

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Devils Ride gemist? Bekijk hier naar The Devils Ride gemist.

The Devils Ride

Datum
Wo 17 juli 2013
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
Discovery
Deel-url
gids.tv/9462585

Het is oorlog in het nieuwe seizoen van The Devils Ride, de realityserie die de geheimzinnige wereld van de Amerikaanse motorclub ‘The Laffing Devils' van binnenuit volgt. Sinds Bubba uit de club is gezet, zint hij op wraak.

Met zijn nieuw opgerichte Sinister Mob Syndicate bindt hij de strijd aan met ‘The Devils' om ze volledig te gronde te richten, zodat ‘niemand zal weten dat ze ooit bestaan hebben'. Hij recruit de nietsontziende bad boy Diesel die hem moet helpen in zijn grimmige greep om de macht in de straten van San Diego. Maar ‘The Laffing Devils' laten zich niet zomaar opzij zetten door deze nieuwe motorclub – die als ultieme belediging hun clubkleuren heeft gekopieerd – en slaan hard terug. Ze krijgen versterking van hun voormalige ‘brother' White Boi die na zeven jaren vrijkomt uit de gevangenis en bereid is zijn leven te geven voor zijn club. Het is de opmaat voor een broeierig seizoen vol vechtpartijen en gemolesteerde motoren waarbij er maar eentje kan winnen. Blijven The Laffing Devils de baas van San Diego of worden ze voorbijgeraasd door Sinister Mob Syndicate?

The Devils Ride op tv

.