Bekijk de uitzending van The Curious Case of Benjamin Button terug

Za 1 september 2018 | 20:30 The Curious Case of Benjamin Button IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Curious Case of Benjamin Button gemist? Bekijk hier naar The Curious Case of Benjamin Button gemist.

The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button
Datum
Za 1 september 2018
Tijd
20:30 tot 23:45
Zender
SBS 9
IMDb
7.8
Genre
Drama
Jaar
2008
Regisseur
David Fincher
Acteurs
Brad Pitt, Cate Blanchett, Julia Ormond, Elias Koteas, Jacob Tolano
Twitter hashtag
#thecuriouscaseofbenjaminbutton
Deel-url
gids.tv/20868144

Terwijl de orkaan Katrina op New Orleans afstormt, ligt de bejaarde Daisy op haar sterfbed. Ze vraagt haar dochter om voor te lezen uit een oud dagboek.
Het dagboek vertelt het bijzondere verhaal van Benjamin Button. Benjamin werd geboren rond zijn tachtigste levensjaar.
In plaats van ouder wordt Benjamin steeds jonger. We volgen zijn levensreis, die start in New Orleans, rond het einde van de Eerste Wereldoorlog in 1918, een reis die een groot gedeelte van de twintigste eeuw bestrijkt en allesbehalve gewoon verloopt.
Het verhaal van Benjamin Button, over de mensen en de plaatsen die hij tegenkomt, de liefdes die hij verliest en vindt, het plezier van het leven en het verdriet van de dood: een verhaal dat alle tijdsgrenzen overschrijdt.

The Curious Case of Benjamin Button op tv

Wereldoorlog new orleans orkaan conditie geboorte brad pitt dochter elias eerste wereldoorlog verdriet dagboek daisy bejaarde pitt eeuw katrina orleans cate start case cate blanchett benjamin the curious case of benjamin button julia leeftijd reis drama plezier.
The Curious Case of Benjamin Button - Trailer