Bekijk de uitzending van The Commuter terug

Di 3 maart 2020 | 20:30 The Commuter IMDb: 6.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Commuter gemist? Bekijk hier naar The Commuter gemist.

The Commuter

The Commuter
Datum
Di 3 maart 2020
Tijd
20:30 tot 22:35
Zender
Veronica
IMDb
6.3
Genre
drama
Jaar
2017
Regisseur
Jaume Collet-Serra
Acteurs
Killian Scott, Dean-Charles Chapman, Vera Farmiga, Jonathan Banks, Sam Neill
Deel-url
gids.tv/23893385

The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ongewild is gerekruteerd in een moordcomplot, nadat hij een mysterieuze vrouw heeft ontmoet terwijl hij op zijn dagelijkse trein pendelt.

Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-commuter

The Commuter op tv

Crimineel trein complot vrouw film passagiers mysterie woonplaats passagier identiteit wilson verborgen moordcomplot streamen liam neeson patrick wilson vera sam neill vera farmiga drama plan deze.
The Commuter - Trailer