Bekijk de uitzending van The Bounty Hunter terug

Ma 25 november 2019 | 20:33 The Bounty Hunter IMDb: 5.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Bounty Hunter gemist? Bekijk hier naar The Bounty Hunter gemist.

The Bounty Hunter

The Bounty Hunter
Datum
Ma 25 november 2019
Tijd
20:33 tot 22:48
Zender
RTL 8
IMDb
5.6
Genre
Actiekomedie
Jaar
2010
Regisseur
Andy Tennant
Acteurs
Gerard Butler, Jennifer Aniston, Joel Marsh Garland, Jason Kolotouros, Matt Malloy
Twitter hashtag
#thebountyhunter
Deel-url
gids.tv/23338385

The Bounty Hunter is een Amerikaanse komedie- en actiefilm uit het jaar 2010. Met Gerard Butler en Jennifer Aniston in de hoofdrol.

Milo Boyd (Gerard Butler) is een voormalige politieagent die tegenwoordig aan de kost komt als premiejager. Op een dag krijgt hij de opdracht om zijn ex-vrouw Nicole op te sporen, een keiharde onderzoeksjournaliste. Ze werd aangehouden omdat ze een agent had aangevallen, maar kwam vrij op borgtocht. Voor haar laatste artikel onderzoekt ze een moordzaak. Ze regelt een ontmoeting met een informant, maar moet daarvoor een verplicht gesprek met de rechter laten varen. Die eist dat Nicole opnieuw wordt aangehouden en doet daarvoor een beroep op Milo.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bounty-hunter

The Bounty Hunter op tv

Moord agent rechter film politieagent moordzaak borgtocht vluchten opsporen hurley ontmoeting opdracht garland streamen geld haren gerard butler jennifer aniston verplicht aangehouden bounty varen gesprek beroep deze aangevallen.
The Bounty Hunter - Trailer