Bekijk de uitzending van The Big Royal Weddings Extravaganza terug

Za 19 mei 2018 | 10:10 The Big Royal Weddings Extravaganza

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Big Royal Weddings Extravaganza gemist? Bekijk hier naar The Big Royal Weddings Extravaganza gemist.

The Big Royal Weddings Extravaganza

Datum
Za 19 mei 2018
Tijd
10:10 tot 11:00
Zender
TLC
Deel-url
gids.tv/20247207

Wist je dat het dragen van een witte bruidsjurk een traditie is die populair is geworden door het Britse koningshuis toen Queen Victoria zo’n smetteloze jurk droeg bij haar huwelijk in 1840? Wat voor een jurk gaat het dit keer worden bij het huwelijk tussen Meghan en Harry? The Big Royal Weddings Extravaganza praat erover met bruidsexpert David Emanuel die de ontwerper is van de beroemde bruidsjurk van Prinses Diana.

Deze boeiende documentaire speculeert ook over de gastenlijst, de taart en de cadeaus die het paar gaat krijgen en bespreekt de locatie. Het trekt hierbij vergelijkingen met eerdere koninklijke bruiloften die plaatsvonden in het Britse koninkrijk: van de meest bekeken (die van William en Kate) tot de minst spectaculaire (die van de huidige koningin die haar jurk vlak na de oorlog met rantsoenbonnen moest kopen).

In hoeverre zijn de koninklijke bruiloften in de loop der tijd veranderd? Welke zaken gaan Harry en Meghan anders doen en wat zal hetzelfde zijn? En heeft de Amerikaanse afkomst van Meghan nog invloed op bepaalde details?

Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

The Big Royal Weddings Extravaganza op tv

.
TLC in het teken van de Royal Wedding