Bekijk de uitzending van That's the question terug

Wo 18 januari 2012 | 18:25 That's the question

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van That's the question gemist? Bekijk hier naar That's the question gemist.

That's the question

Datum
Wo 18 januari 2012
Tijd
18:25 tot 18:55
Zender
NPO 2
Genre
Quiz
Presentatie
Bert van Leeuwen
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/7039793

De EO-quiz That's the Question viert deze week feest. Bert van Leeuwen presenteert vandaag de 1500ste aflevering van het programma.

In deze speciale aflevering, die feestelijk geopend wordt, strijden Melanie uit Den Bosch en de Amsterdammer Jesse om de jackpot.

De quiz is al sinds 2003 op de Nederlandse tv te zien.

De kandidaten beantwoorden vragen op het gebied van sport, aardrijkskunde, royalty, geschiedenis, biologie, kunst en muziek. Door het beantwoorden van vragen verdienen de kandidaten secondes, waarmee de finale gespeeld wordt.

De eerste uitzending van That's the Question was op 27 oktober 2003.

Presentator van het eerste uur Bert van Leeuwen is nog steeds enthousiast. "Het is een leuk en zeer ontspannen spel om te presenteren." Ook het publiek waardeert het spel. "Ik word nog steeds regelmatig aangesproken door enthousiaste kijkers, die me vertellen hoeveel plezier ze aan het spelletje beleven." De quiz wordt elke werkdag uitgezonden.

That's the question op tv

Sport feest kunst muziek uitzending kandidaten finale presentator geschiedenis jackpot den bosch royalty quiz melanie feestelijk biologie leeuwen bert van leeuwen eerste uitzending.