Bekijk de uitzending van Terzake terug

Vr 27 januari 2017 | 20:00 Terzake

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terzake gemist? Bekijk hier naar Terzake gemist.

Terzake

Datum
Vr 27 januari 2017
Tijd
20:00 tot 20:30
Zender
Canvas
Genre
Nieuws en duiding
Jaar
2017
Twitter hashtag
#Terzake
Officiële Twitter
@terzaketv
Deel-url
gids.tv/17141024

Vanavond onder andere in Terzake:

- "May bezoekt Trump"

"Sometimes, opposites attract", zo kondigde de Britse premier May haar bezoek aan Donald Trump aan. Voor de nieuwe Amerikaanse president is het zijn eerste ontmoeting met een buitenlandse staatsleider. De verwachting is dat Trump en May het o.a. over vrijhandel zullen hebben. Terzake volgt de ontmoeting en gaat live naar Michiel Vos.

- "Verbindingsofficier Turkije spreekt"

Na een sessie achter gesloten deuren, getuigde de verbindingsofficier in Turkije nu ook publiek voor de parlementaire onderzoekscommissie. Hij werd door minister Jambon aangeduid als de man die een fout had gemaakt in de aanloop naar de aanslagen in Brussel. Terzake praat in de studio met commissieleden Peter De Roover (N-VA) en Meryame Kitir (sp.a).

- "Breuklijn Franse PS"

Dit weekend kiezen de Franse socialisten hun kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Terwijl de verkiezingen een strijd op rechts lijken te worden, is de breuklijn binnen de PS groter dan ooit. Gaat de partij voor premier Valls of voor buitenbeentje Hamon? Willem Van Mullem sprak op een meeting van Valls met enkele PS'ers.

Terzake op tv

.