Bekijk de uitzending van Terzake terug

Vr 17 juli 2015 | 20:00 Terzake

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terzake gemist? Bekijk hier naar Terzake gemist.

Terzake

Datum
Vr 17 juli 2015
Tijd
20:00 tot 20:40
Zender
Canvas
Genre
Nieuws en duiding
Jaar
2015
Presentatie
Annelies Beck
Twitter hashtag
#Terzake
Officiële Twitter
@terzaketv
Deel-url
gids.tv/13718981

-Vrijdaggast: Johan Van Overtveldt
Drukke tijden voor minister van Financiën Johan Van Overtveldt. De laatste maanden was het een full time job om tot een akkoord over de Griekse schulden te komen. En het ziet er niet naar uit dat het snel rustiger zal worden, want met de tax shift ligt in eigen land nog een moeilijk dossier klaar. Van Overtveldt komt naar onze studio voor een uitgebreid gesprek.

-Cultureel Bergen
Al een half jaar is Bergen de Culturele Hoofdstad van Europa. Burgemeester Elio Di Rupo maakt de balans op. Hoe belangrijk was de toekenning en wat zijn de gevolgen? Hij toont Willem Van Mullem zijn favoriete werken in de stad.

-Padel naar België
Kent u de sport ‘padel’ al? Het is een mix tussen tennis en squash. In Spanje is het met 5 miljoen beoefenaars de tweede meeste beoefende sport na voetbal. Ook topvoetballer Tom De Sutter van Club Brugge is fan van padel. Hij opent samen met enkele vrienden zijn eigen club in Brugge. Nicolas Vlaeminck en Diederik Demuynck gingen voor de opening al eens kijken.

Terzake op tv

Voetbal sport tennis belgië minister miljoen opening nicolas spanje burgemeester squash schulden minister van financiën elio di rupo bergen brugge culturele hoofdstad dossier europa werken culturele hoofdstad van europa beck.