Bekijk de uitzending van Terug: Vier Handen Op Eén Buik terug

Di 4 mei 2021 | 21:35 Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier naar Terug: Vier Handen Op Eén Buik gemist.

Terug: Vier Handen Op Eén Buik

Datum
Di 4 mei 2021
Tijd
21:35 tot 22:25
Zender
NPO 3
Genre
Informatief
Deel-url
gids.tv/26276545

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik krijgen aanstaande moeders weer hulp van bekende moeders tijdens de voorbereiding op de komst van hun kindje. Na vanavond zijn de afleveringen elke dinsdag om 21:20 uur op NPO 3.

Patty Brard
Tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna is dit seizoen Patty Brard, Kim Kötter, Ellen Hoog of Saar Koningsberger erbij om de meiden een steuntje in de rug te geven.

Tweede keer
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien dat de 20-jarige Mandy (20) voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Ze verloor haar kindje tijdens de eerste (ongeplande) zwangerschap.

Uitdaging
Een verdrietige periode, waarna het stel besluit om nu gepland voor een kindje te gaan. Nu lijkt alles goed te gaan, maar Mandy en Donny willen graag een grote uitdaging aangaan: stoppen met roken en dat volhouden.

Jointjes
Bekende moeder Saar Koningsberger staat hen bij en doet haar best om het stel van de sigaretten en de jointjes af te houden. Lukt het ze om hun kindje rookvrij op de wereld te zetten?

Je kunt alle afleveringen van Vier Handen Op Eén Buik terugkijken via gids.tv/programma/vier-handen-op-een-buik.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Terug: Vier Handen Op Eén Buik op tv

.