Bekijk de uitzending van Terug: Vier Handen Op Één Buik terug

Di 1 december 2020 | 20:25 Terug: Vier Handen Op Één Buik

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Vier Handen Op Één Buik gemist? Bekijk hier naar Terug: Vier Handen Op Één Buik gemist.

Terug: Vier Handen Op Één Buik

Datum
Di 1 december 2020
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25468663

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik laten weer zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder helpt ze hierbij als een soort coach en gesprekspartner tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

BN'ers
Onder anderen Karin Bloemen, Bibi Breijman en Soundos El Ahmadi begeleiden (tiener)moeders op weg naar het moederschap. In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Desteney geholpen door Heleen van Royen.

Onbedoeld
Desteney is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze onbedoeld in verwachting raakt. De relatie staat op losse schroeven en de romantiek tussen de twee is ver te zoeken. Toch is het Desteney's grootste wens om haar kindje in een warm gezin te verwelkomen.

Warm nest
De oma van Desteney - die haar als geen ander kent - vindt het spannend. Lukt het Heleen van Royen om Desteney te ondersteunen om een warm nest voor het aankomende kindje te creëren?

Terug: Vier Handen Op Één Buik op tv

.