Bekijk de uitzending van Terug: The Masked Singer terug

Vr 15 oktober 2021 | 20:00 Terug: The Masked Singer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: The Masked Singer gemist? Bekijk hier naar Terug: The Masked Singer gemist.

Terug: The Masked Singer

Datum
Vr 15 oktober 2021
Tijd
20:00 tot 22:14
Zender
RTL 4
Genre
Amusement, Serie
Deel-url
gids.tv/27125722

De spectaculaire zangcompetitie The Masked Singer is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen. De panelleden proberen wekelijks de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Onherkenbaar
Verschillende BN'ers hijsen zich in grote pakken met bijzondere maskers. Ze zijn daardoor onherkenbaar voor iedereen tijdens spetterende solo-optredens, duetten en groepsoptredens.

Deelnemers
Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. De kandidaat met de minste stemmen van het publiek valt af en hij of zij zet het masket af en maakt zichzelf bekend.

Panels
De panels bestaan opnieuw uit Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai doen ze weer hun uiterste best om erachter te komen wie ze voor zich hebben.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Masked Singer op gids.tv/v380682/the-masked-singer.

(Foto: William Rutten/RTL)

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Terug: The Masked Singer op tv

.