Bekijk de uitzending van Terug: Outdaughtered terug

Wo 1 juli 2020 | 20:30 Terug: Outdaughtered

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Outdaughtered gemist? Bekijk hier naar Terug: Outdaughtered gemist.

Terug: Outdaughtered

Datum
Wo 1 juli 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24630594

Vanaf vanavond is het nieuwste, vijfde seizoen van het realityprogramma Outdaughtered te zien op TLC. Elke woensdag om 20:30 uur zijn de avonturen van het gezin van Adam en Danielle met hun vijfling, The Busby's te volgen. Ook hoe het hen vergaat tijdens de recente lockdown.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

Vijfling
Voor veel gezinnen is thuis zitten tijdens de lockdown al een hele opgave, maar dat is het al helemaal als je zes kinderen hebt, waaronder een jonge vijfling. Het overkomt The Busby's in dit nieuwe seizoen van Outdaughtered.

Skivakantie
Terwijl ze er in de eerste afleveringen nog nietsvermoedend op uit trekken met het gezin op skivakantie, komt de wereld bij thuiskomst abrupt tot een einde als het coronavirus ook Amerika heeft bereikt.

Alle zeilen bijzetten
Was hun leven met de bijna vijfjarige vijfling al behoorlijk hectisch, nu moeten Adam en Danielle helemaal alle zeilen bijzetten als ze plannen maken voor het thuisonderwijs van Blayke en het binnenhouden van de vijfling. Tijdens het seizoen worden de lockdown-maatregelen in Texas steeds scherper.

Terug: Outdaughtered op tv

.