Bekijk de uitzending van Terug naar de kust terug

Za 13 juli 2019 | 22:05 Terug naar de kust IMDb: 6.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug naar de kust gemist? Bekijk hier naar Terug naar de kust gemist.

Terug naar de kust

Terug naar de kust
Datum
Za 13 juli 2019
Tijd
22:05 tot 23:55
Zender
NPO 3
IMDb
6.4
Genre
Thriller
Jaar
2009
Regisseur
Will Koopman
Acteurs
Ingeborg Ansing, Pierre Bokma, Scott Bovelander, Linda de Mol, Bess Dekkers
Twitter hashtag
#terugnaardekust
Deel-url
gids.tv/22591226

Maria Vos is zwanger. Haar relatie met Geert staat echter op springen en ze besluit de baby niet te houden. Terwijl ze met een schuldgevoel kampt, krijgt Maria bizarre anonieme bedreigingen. Het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muisspel, waarbij Maria er alles aan doet om zichzelf in veiligheid te brengen. Ze denkt haar belager te kunnen ontlopen door in te trekken bij haar zus Ans, die nog in hun ouderlijk huis aan de kust woont. Maar ook daar blijkt de vrouw niet veilig te zijn en wordt ze achtervolgd door angstaanjagende gebeurtenissen en verdrongen jeugdherinneringen. Moet Maria echt vrezen voor haar leven of is ze haar verstand aan het verliezen?

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/terug-naar-de-kust

Terug naar de kust op tv

Veiligheid vrouw ariane film koen zwanger thriller koopman stapel bedreigingen kust belager springen linda de mol relatie dekkers streamen baby bouw ariane schluter daan schuurmans huub stapel koen de bouw pierre bokma will koopman maria veilig deze pierre terug.
Terug naar de kust - Trailer