Bekijk de uitzending van Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak terug

Do 25 februari 2021 | 21:30 Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Bekijk hier naar Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist.

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

Datum
Do 25 februari 2021
Tijd
21:30 tot 22:40
Zender
SBS 6
Genre
Informatief
Deel-url
gids.tv/25921709

In een nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak lost mr. Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

Hondsberoerd
Deze week reist mr. Frank Visser af naar Klazienaveen waar Henk en Anneke hondsberoerd worden van het constante geblaf van de Mechelse herders van hun buurman.

Postbode
Bij iedere voorbijganger slaan de beesten aan en zelfs de postbode is zijn leven niet zeker als hij in de buurt van de brievenbus komt. Mark, de eigenaar van de honden, vindt dat het allemaal wel meevalt en piekert er dan ook niet over zijn honden weg te doen.

Nagels
De buren leven inmiddels als hond en kat en het is dan ook de hoogste tijd dat mr. Visser zijn nagels zet in dit conflict.

Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken via gids.tv/programma/mr-frank-visser-doet-uitspraak.

Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak op tv

.