Bekijk de uitzending van Terug: Dokters van Morgen terug

Wo 25 november 2020 | 21:30 Terug: Dokters van Morgen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Dokters van Morgen gemist? Bekijk hier naar Terug: Dokters van Morgen gemist.

Terug: Dokters van Morgen

Datum
Wo 25 november 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Deel-url
gids.tv/25435280

In het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen brengt Antoinette Hertsenberg bijzondere patiëntverhalen in beeld. Ook volgt ze inwoners van Bakkeveen, waar de huisarts een missie heeft om het dorp langer en gezonder te laten leven dan in de rest van de wereld. Vier woensdagen rond 21:30 uur op NPO 1.

Meetbaar gezonder
Huisarts Jon Brouwers wil van zijn dorp Bakkeveen een 'blue zone' maken, waar mensen meetbaar langer en gezonder leven dan in de rest van de wereld. Antoinette volgt onder anderen Durk en Janny, die nu al verbluffende resultaten laten zien. Na twinig jaar bloeddrukverlagers slikken wisten zijn met een gezondere levensstijl binnen twee weken van deze medicatie af te komen.

Torenhoge bloeddruk
Bloeddruk is het thema van deze eerste aflevering. Antoinette volgt ook de zwangere Anneloes. Als gevolg van een torenhoge bloeddruk kreeg zij tijdens haar eerste zwangerschap ernstige complicaties. Ze beviel noodgedwongen met 28 weken van haar zoontje. Nu ze zwanger is van haar tweede wordt ze nauwgezet gevolgd door het MUMC in Maastricht om herhaling te voorkomen.

Je kunt alle afleveringen van Dokters van Morgen terugkijken via gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

(Foto: Elvin Boer/AVROTROS)

Terug: Dokters van Morgen op tv

.