Bekijk de uitzending van Terug: Denkend aan Holland terug

Ma 3 augustus 2020 | 21:30 Terug: Denkend aan Holland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier naar Terug: Denkend aan Holland gemist.

Terug: Denkend aan Holland

Datum
Ma 3 augustus 2020
Tijd
21:30 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Informatief, Reizen
Acteurs
André van Duin, Janny van der Heijden
Deel-url
gids.tv/24816022

Vanavond start het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland, waarin André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water ontdekken. De vier afleveringen zijn de komende maandagen rond 21:25 uur te zien op NPO 1.

Welgestelde Amsterdammers
In de eerste aflevering maken Janny en André een tocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Ze varen langs indrukwekkende buitenplaatsen: grote prachtige huizen met enorme tuinen en veel land die welgestelde Amsterdammers vanaf de 17e eeuw lieten bouwen langs de Vecht om in de zomer de stank, de pest en de drukte in de stad te mijden.

Lunchen in stijl
Deze stedelingen hadden niet alleen fantastische huizen op geweldige plekken, ze gebruikten ook heel bijzonder servies. Janny en André gaan in stijl lunchen en ontbijten en sluiten hun tocht af als gast van de Polo Club. Verder is er vanzelfsprekend ook deze tocht weer aandacht voor de prachtige natuur.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Denkend aan Holland op gids.tv/v237551/denkend-aan-holland.

Terug: Denkend aan Holland op tv

.