Bekijk de uitzending van Terug: De S.P.E.L.show terug

Di 7 juli 2020 | 21:25 Terug: De S.P.E.L.show

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: De S.P.E.L.show gemist? Bekijk hier naar Terug: De S.P.E.L.show gemist.

Terug: De S.P.E.L.show

Datum
Di 7 juli 2020
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Amusement
Acteurs
Astrid Joosten
Deel-url
gids.tv/24663996

De taalquiz De S.P.E.L.show is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, elke dinsdag rond 21:25 uur op NPO 1, opnieuw gepresenteerd door Astrid Joosten.

Alfabet
Elke week nemen drie bekende Nederlanders het weer op tegen elkaar en het alfabet van onbekende Nederlanders. De vragen gaan over spelling, spreekwoorden en grammatica. Na drie rondes speelt de beste BN'er tegen de beste onbekende Nederlander uit het alfabet.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal onbekende deelnemers gehalveerd en bemant elke speler twee letters van het alfabet. Ook is er geen publiek in de zaal.

Deelnemers
In de eerste aflevering van De S.P.E.L.show doen tv-persoonlijkheid en oud-politiefunctionaris Ellie Lust, cabaretier Najib Amhali en actrice Annick Boer mee. In de komende weken komen ook onder anderen actrice Lies Visschedijk, zanger Jeangu Macrooy en presentatrice Dieuwertje Blok voorbij.

Terug: De S.P.E.L.show op tv

.