Terug: Beau

Meest recente uitzending
Datum
Ma 9 november 2020
Tijd
23:45 tot 01:11
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/25344505

Herhaling. Beau is terug! Beau van Erven Dorens neemt na drie maanden het stokje weer over van Eva Jinek. Het donkerblauwe decor staat weer gereed in de studio, zodat Beau op eigen wijze allerlei gasten kan ontvangen.

Gasten
- Dit weekend werd Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, maar Donald Trump weigert zijn verlies toe te geven. Bij #BEAU bespreken we het laatste nieuws uit de VS met Michiel Vos en Joost Eerdmans.

- Wim ’The Iceman’ Hof is een fenomeen. Hij heeft zijn levensverhaal gebundeld in het boek: ’De Wim Hof methode’. Hij komt vertellen over zijn leven, maar we gaan zijn methode ook in de praktijk brengen: Beau neemt een ijsbad en moet daar 3,5e minuut in blijven zitten...

- Grote hit-musicals als Tina, Lazarus en The Lion King werden door hem geproduceerd. Maar nu neemt hij afscheid. Na zes volle jaren stopt Albert Verlinde bij Stage Entertainment Nederland. Vandaag blikt hij bij BEAU terug.

- Het kabinet wil voor de komende jaarwisseling een algeheel vuurwerkverbod... Dus wel champagne, oliebollen en een nieuwjaarslot, maar waarschijnlijk geen vuurwerk. We bespreken het vanavond bij BEAU met vuurwerkverkoper Michel Adam. Ook spoedeisendehulpartsen Heleen Lameijer en Sabine Wittens schuiven aan.

Meer op tv: Voetbal op tv , Alarm op tv en Weekoverzicht op tv