Terug: 90 Day Fiancé - What Now?

Meest recente uitzending
Datum
Di 7 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24662959

Vanavond start een reeks nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: What Now? Hierin is te zien hoe het inmiddels gaat met de deelnemers uit eerdere seizoenen. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/kanaal-tlc.

In verwachting
Hoe gaat het met de stellen die daadwerkelijk ja tegen elkaar zeiden en nu samenwonen, zoals Loren en Alexei die in verwachting zijn van hun eerste kind? En hoe gaat het met Avery die trouwde met de Syrische Omar, maar die nog steeds niet naar Amerika mag? Acht maanden na hun huwelijk reist Avery eindelijk weer naar Libanon om voor even samen met hem te zijn.

Hereniging op het spel
De 21-jarige Steven is op zijn beurt in afwachting van de komst van Olga en hun zoontje Alex, nu Olga eindelijk heeft besloten om vanuit Rusland naar Amerika te komen. Maar als blijkt dat de kleine Alex geen Russisch paspoort heeft, mogen moeder en kind niet het vliegtuig in en staat de hereniging met Steven op het spel.

Nederlander
Ook volgen we de deelnemers voor wie de relatie uiteindelijk niet werkte. Zoals de Nederlander Jesse die na zijn affaire met de Amerikaanse Darcey alweer een jaar single is, maar wel toe zegt te zijn aan een nieuwe relatie.

Meer op tv: Nieuws op tv , Met Kerst op tv en Joost Luiten op tv

Terug: 90 Day Fiancé - What Now? gemist