Bekijk de uitzending van Terminator 2: Judgement Day terug

Wo 26 januari 2011 | 20:30 Terminator 2: Judgement Day IMDb: 8.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terminator 2: Judgement Day gemist? Bekijk hier naar Terminator 2: Judgement Day gemist.

Terminator 2: Judgement Day

Terminator 2: Judgement Day
Datum
Wo 26 januari 2011
Tijd
20:30 tot 23:00
Zender
RTL 7
IMDb
8.5
Genre
Sf-film
Jaar
1991
Regisseur
James Cameron
Acteurs
Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/2299030

Zeer succesvolle blockbuster van James Cameron waarin Arnold Schwarzenegger opnieuw in de huid kruipt van de Terminator.

Sarah Connor (Linda Hamilton) vernietigde tien jaar geleden de Terminator (Arnold Schwarzenegger) die gestuurd was vanuit de toekomst om haar te vermoorden. Sarah zit inmiddels in het gesticht omdat niemand haar verhaal gelooft. Maar de oude Terminator is teruggekeerd. Dit keer niet om te doden, maar om haar zoon, John Connor, te beschermen tegen een nieuwe Terminator.

De T-1000 is een ’next generation’ Terminator die elke gewenste vorm kan aannemen. Hij is gestuurd om John te vermoorden omdat John in de toekomst de leider van het verzet wordt. John en zijn beschermengel redden Sarah uit het gesticht en gaan op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor een computersysteem dat de mensheid zal vernietigen.

’Terminator 2: Judgment Day’ was in 1991 een baanbrekende film met Oscar-winnende special-effects. In het eerste deel van ’Terminator’ was Schwarzenegger nog de slechterik, maar in het tweede deel is hij de ’good guy’. Tijdens de opnames vertelde Schwarzenegger nooit meer een slechterik te willen spelen. Zes jaar later speelde hij echter weer een slechterik; Mr. Freeze in ’Batman & Robin’. ’Terminator 2’ is tot vandaag de dag Schwarzenegger’s meest succesvolle film. Het hoogtepunt uit de carrière van regisseur James Cameron kwam echter pas in 1997 met ’Titanic’, die o.a. een Oscar won voor Beste Film en Beste regie.

Terminator 2: Judgement Day op tv

.
Terminator 2: Judgement Day - Trailer