Bekijk de uitzending van Temptation Island terug

Do 1 februari 2018 | 20:30 Temptation Island

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Temptation Island gemist? Bekijk hier naar Temptation Island gemist.

Temptation Island

Datum
Do 1 februari 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
RTL 5
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Twitter hashtag
#temptationisland
Uitzending gemist
Temptation Island gemist
Deel-url
gids.tv/19538041

Vanaf vanavond is het weer tijd voor verleiding en drama in Temptation Island. De ingrediënten zijn onveranderd: twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven en wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze vijftien dagen lang gescheiden leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen.

De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. Bij het kampvuur krijgen de koppels doormiddel van korte fragmenten te zien hoe hun partner het er van af brengt. Welke afspraken worden verbroken? Slaat de verleiding genadeloos toe? Wie doorstaat de ultieme relatietest? De presentatie is opnieuw in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.

De Schiedamse Vanessa (23) en Jeremy (23) zijn zes jaar samen. Ze doen mee aan Temptation Island omdat Jeremy in het verleden intieme berichtjes naar andere dames heeft gestuurd. Ze hebben hun relatie toen even on hold gezet en ondanks dat ze weer terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet helemaal vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is.

Daniëlle (20) en Mezdi (20) uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden op een feestje kennen. Het stel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al wat misstappen heeft begaan. Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Deborah (25) en Tim (30) hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen in een kledingzaak in België. Vanwege hun botsende karakters is het stel een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echt feestbeest en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Als ze de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en willen ze gaan samenwonen. En Tim wil zelfs op zijn knieën gaan als ze dit avontuur overleven.

De Vlaamse Megan (18) en Kevin (22) zijn pas een jaar bij elkaar. Het was echter een turbulent jaar want Kevin heeft al vijf misstappen begaan. Toen Megan dit de eerste keer ontdekte nam ze wraak door ook vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee is dan ook ver te zoeken en Kevin wil zijn vriendin bewijzen dat hij de verleiding op het eiland kan weerstaan.

De diehardfans kunnen hun hart dit seizoen ophalen bij Videoland. Hier kan iedere week een aflevering vooruit gekeken worden. De eerste (dubbele) aflevering is al vanaf 25 januari te zien bij Videoland en daarna wordt er iedere week een nieuwe aflevering geüpload. Daarnaast worden de uitzendingen vanaf 8 februari live bij RTL 5 nagepraat in Temptation Talk.

Temptation Island op tv

België thailand live presentatie vrouw groningen vanessa fragmenten videoland reizen playboy kledingzaak vrijgezellen knieën wraak aalst ophalen megan avontuur relatie overleven dames feestje rick geliefden eiland temptation island annelien coorevits rick brandsteder hart seizoen 3 seizoen drama partner aflevering 1 week.