Bekijk de uitzending van Ted & het geheim van koning Midas terug

Wo 26 december 2018 | 08:10 Ted & het geheim van koning Midas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ted & het geheim van koning Midas gemist? Bekijk hier naar Ted & het geheim van koning Midas gemist.

Ted & het geheim van koning Midas

Datum
Wo 26 december 2018
Tijd
08:10 tot 09:40
Zender
Film1 Familiy
Genre
Animatie
Jaar
2017
Regisseur
David Alonso, Enrique Gato
Acteurs
Jan Kooijman, Yvonne Coldeweijer, Pip Pellens, Charly Luske, Murth Mossel
Deel-url
gids.tv/21587589

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden.

Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden…, maar ook nieuwe vijanden! Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Ted & het geheim van koning Midas op tv

.