Bekijk de uitzending van Tattoo Fixers Valentine's Day Special terug

Di 13 februari 2018 | 21:00 Tattoo Fixers Valentine's Day Special

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tattoo Fixers Valentine's Day Special gemist? Bekijk hier naar Tattoo Fixers Valentine's Day Special gemist.

Tattoo Fixers Valentine's Day Special

Datum
Di 13 februari 2018
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Twitter hashtag
#TattooFixers
Deel-url
gids.tv/19620378

De naam van een geliefde is misschien wel de meest voorkomende tatoeage waar mensen spijt van krijgen, zodra de liefde voorbij is. Daarom helpen de Tattoo Fixers Alice, Jay en Sketch in deze extra Valentine’s Day Special klanten met het verbergen van hun romantische vergissing.

Zoals Shaun die niet zomaar een klein aandenken aan zijn ex op zijn lichaam heeft staan, maar een enorme afbeelding van haar in sexy outfit. Begrijpelijk dat zijn nieuwe vriendin Sarah daar niet erg blij van wordt.

Ook Jodene heeft een tekstuele herinnering aan haar ex op een pikante plek op haar lichaam staan. Ze wil een nieuwe start maken, maar daarvoor moet deze tattoo wel eerst weggepoetst worden met iets mooiers.

Niet iedereen wil een liefdestattoo maskeren, de 47-jarige Angie wil er juist eentje laten zetten. Niet van haar huidige man, maar van tv-presentator Noel Edmonds, op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Ze wil een grote afbeelding van hem op haar bovenbeen. Zou zij hier later ook ooit spijt van krijgen?

Tattoo Fixers Valentine's Day Special op tv

Tattoo liefde klanten toveren kunstwerken lichaam tatoeage shaun special start spijt sexy plek.