Bekijk de uitzending van Suspects terug

Zo 12 maart 2017 | 21:00 Suspects

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Suspects gemist? Bekijk hier naar Suspects gemist.

Suspects

Datum
Zo 12 maart 2017
Tijd
21:00 tot 21:50
Zender
RTL 4
Genre
Misdaadserie
Jaar
2014
Acteurs
Fay Ripley, Damien Molony, Clare-Hope Ashitey
Twitter hashtag
#suspects
Deel-url
gids.tv/17428518

De eerste aflevering van de gloednieuwe Videolandserie Suspects is vanavond te zien bij RTL 4. De overige op zichzelf staande afleveringen van de crimeserie zijn exclusief te bekijken bij Videoland en worden niet op RTL 4 uitgezonden.

In Suspects bijten politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger) en Liv Scholten (Britte Lagcher) zich vast in een achttal eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, seriemoord, productie en verspreiding van dodelijke drugs, onvrijwillige prostitutie en gijzeling.

Suspects voelt door de improvisatie en de manier van draaien als een documentaire, maar is dit niet. De kijker wordt weliswaar gevoelsmatig in de actie geplaatst, maar Suspects bestaat uit fictieve verhalen. De serie is een remake van de succesvolle gelijknamige Britse crimereeks. Het succes overzees is mede toe te schrijven aan de vele bekende acteurs die in een gastrol te zien zijn. In de Nederlandse Suspects komen ook veel bekende gezichten voorbij. Victor Reinier, Robert de Hoog, Thijs Römer, Martijn Fischer, Georgina Verbaan, Raymond Thiry, Mark Rietman, Huub Smit, Werner Kolf, Cees Geel, Kim Pieters, Mads Wittermans, Ferdi Stofmeel, Yannick van de Velde en Mike Ho Sam Sooi zijn te zien.

Suspects op tv

Gijzeling bijten drugs documentaire martijn fischer productie ontvoering prostitutie scholten videoland georgina verbaan serie vlaanderen eerste aflevering verspreiding reinier kijker remake kolf damien pieters ridder cees geel kim pieters mads wittermans mark rietman robert de hoog victor reinier yannick van de velde velde huub smit suspects.
Promo: Suspects