Bekijk de uitzending van Sucker Punch terug

Zo 19 mei 2019 | 22:50 Sucker Punch IMDb: 6.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sucker Punch gemist? Bekijk hier naar Sucker Punch gemist.

Sucker Punch

Sucker Punch
Datum
Zo 19 mei 2019
Tijd
22:50 tot 01:05
Zender
Veronica
IMDb
6.1
Genre
Fantasy-film
Jaar
2011
Regisseur
Zack Snyder
Acteurs
Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung
Twitter hashtag
#suckerpunch
Deel-url
gids.tv/22280514

De droomwereld van het jonge meisje Baby Doll vormt de ultieme ontsnapping aan haar duistere realiteit. Ze is door haar stiefvader opgesloten in een psychiatrische inrichting en vastberaden te vechten voor haar vrijheid.

Baby Doll haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot. Samen met de uitgesproken Rocket, de geslepen Blondie, de extreem loyale Amber en de terughoudende Sweet Pea gaat Baby Doll de strijd aan.

Met een virtueel wapenarsenaal komen de meiden in een strijd terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist. Samen moeten ze beslissen wat ze bereid zijn op te offeren om te overleven.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sucker-punch-2011

Dit zijn alle films die je kunt zien in de Veronica Meimaand Filmmaand: gids.tv/4033/alle-films-meimaand-filmmaand

Sucker Punch op tv

Vanessa film vrijheid opgesloten amber ontsnapping extreem emily rocket overleven stiefvader inrichting wapenarsenaal meiden streamen baby ontsnapping virtueel meisje emily browning abbie cornish jena malone vanessa hudgens chung deze.
Sucker Punch - Trailer