Bekijk de uitzending van Strictly Come Dancing terug

Za 13 oktober 2012 | 20:30 Strictly Come Dancing

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Strictly Come Dancing gemist? Bekijk hier naar Strictly Come Dancing gemist.

Strictly Come Dancing

Datum
Za 13 oktober 2012
Tijd
20:30 tot 21:40
Zender
NPO 1
Genre
Dansprogramma
Presentatie
Reinout Oerlemans, Kim-Lian van der Meij
Twitter hashtag
#strictlynl
Officiële Twitter
@avrostrictly
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8220106

Vanavond strijden Sylvana Simons en Mark van Eeuwen om de titel King of Queen van de ballroom. De competitie tussen Sylvana en Mark is heftig. Ze geven alles in de spannende finale en daarvoor trainen ze deze week keihard om drie dansen aan het publiek te presenteren.

Beide, inmiddels dansverslaafden, zijn ontzettend blij met hun plek in de finale.

Vanavond dansen ze één dans die ze zelf graag nog een keer willen laten zien: Mark en Jessica dansen de sexy tango, Sylvana en Aerjen hebben gekozen voor hun Slow Foxtrot.

Daarnaast heeft ook de jury een favoriete dans die ze nog een keer willen beleven. #teamMark danst de Quickstep, waarvoor ze eerder al drie 10'en kregen. #teamSylvana danst nogmaals de ChaCha, hun allereerste dans.

De derde dans is Freestyle, dat betekent dat ze alles mogen laten zien binnen hun capaciteiten. Slaat hun eigen inbreng aan bij het publiek of gaan zij hard onderuit?

Welk team wint Strictly Come Dancing en gaat deze zaterdag naar huis als Strictly Come Dancing King/Queen 2012? Wie van de paren danst het meest vol passie en heeft de glitter&glamour in zich? Of laten de oud-kandidaten zich niet uit het veld slaan en kunnen zij het niet laten om nog één keer te schitteren op de dansvloer van Strictly Come Dancing…?

Strictly Come Dancing op tv

Dans tango finale jury freestyle queen competitie reinout oerlemans slow oerlemans paren chacha dansen trainen sylvana simons kim-lian van der meij mark van eeuwen presenteren team quickstep.
Promo - Finale Strictly Come Dancing

Meer uitzendingen van Strictly Come Dancing