Bekijk de uitzending van Strictly come dancing extra terug

Vr 31 augustus 2012 | 19:25 Strictly come dancing extra

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Strictly come dancing extra gemist? Bekijk hier naar Strictly come dancing extra gemist.

Strictly come dancing extra

Datum
Vr 31 augustus 2012
Tijd
19:25 tot 20:00
Zender
NPO 1
Twitter hashtag
#strictlynl
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8028790

De komende zeven weken brengt de AVRO iedere vrijdag, voorafgaand aan de liveshow op zaterdag, Strictly Come Dancing Extra. In de Extra staan vooral de kandidaten centraal. Zij houden een dagboek bij waarin de kijker naast het plezier ook de lichamelijke kwaaltjes tijdens hun eerste trainingsweken ziet. Verder een portret over politica Sabine Uitslag en haar leven als moeder en zangeres in een rockband.

De kandidaten maken zich nu op voor de tweede liveshow op 1 september. Het Nederlandse publiek krijgt dan de kans om naast de wals en de chachacha ook de rumba en de quickstep te beleven. Afgelopen zaterdag moest cabaretier Javier Guzman als eerste het dansprogramma verlaten van de vakjury. Hij stond samen met Stacey Rookhuizen in de jury dans. Gaat het Stacey deze week lukken om de jury en het publiek opnieuw te verleiden? Ze traint ontzettend hard samen met haar partner Jeroen en regelt daarnaast weer een mooie jurk van een verfrissende Nederlandse designer.

Alle dansparen zullen opnieuw moeten presteren om aan de eisen van de vakjury te voldoen. Daarnaast is de mening van het publiek van groot belang. Stemmen kan op de avond zelf via bel&sms en via het tweede scherm op live.avro.nl. De sms- en belopbrengsten gaan naar het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit fonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland – op grote en op kleine schaal.

Strictly come dancing extra op tv

Dans nederland live kandidaten prins portret jurk jury sabine rockband uitslag zangeres politica cultuur bernhard cabaretier prins bernhard dagboek prins bernhard cultuurfonds schaal belang kijker wals scherm javier guzman sabine uitslag stacey rookhuizen moeder bernhard cultuurfonds quickstep.