Bekijk de uitzending van Sterren op het doek terug

Di 4 september 2012 | 20:30 Sterren op het doek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sterren op het doek gemist? Bekijk hier naar Sterren op het doek gemist.

Sterren op het doek

Datum
Di 4 september 2012
Tijd
20:30 tot 21:10
Zender
NPO 2
Genre
Serie reportages
Presentatie
Hanneke Groenteman
Twitter hashtag
#SterrenOpHetDoek
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Sterren op het doek gemist
Deel-url
gids.tv/8047381

Vanavond start het zevende seizoen van Sterren op het Doek. Bekende Nederlanders geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentatrice Hanneke Groenteman

Wat laten ze zien van zichzelf? En wat zeer zeker niet? Ze mogen één van de schilderijen mee naar huis nemen en daarbij zelf kiezen welke. Welke zal het worden? De overige schilderijen worden na iedere aflevering geveild voor het goede doel.

Hanneke Groenteman ontvangt in de eerste aflevering André van Duin, op een vertrouwde plek: het nieuwe De La Mar theater in Amsterdam. Hij speelde zijn laatste show in dit theater en hij woont er ook nog eens om de hoek.

Normaal gesproken een plek waar het lachen, gieren brullen is voor André maar Hanneke is ook nieuwsgierig naar de man achter de komiek. Gaan de kunstenaars voor een vrolijk schilderij of weten ze André te verrassen?

Kunstenares José weet André zelfs op de grond te krijgen met speelgoed...

Sterren op het doek op tv

Amsterdam schilderij schilderijen theater bekende nederlanders andré van duin presentatrice goede doel de la mar theater speelgoed kunstenaars sterren komiek serie lachen eerste aflevering show hoek gieren groenteman hanneke groenteman brullen normaal start.
Vanavond in Sterren op het doek