Bekijk de uitzending van Sterren op het doek terug

Do 24 september 2015 | 20:25 Sterren op het doek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sterren op het doek gemist? Bekijk hier naar Sterren op het doek gemist.

Sterren op het doek

Datum
Do 24 september 2015
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
NPO 2
Genre
Documentair portret
Jaar
2015
Presentatie
Hanneke Groenteman
Twitter hashtag
#SterrenOpHetDoek
Uitzending gemist
Sterren op het doek gemist
Deel-url
gids.tv/14142131

In deze aflevering van Sterren op het Doek is actrice Tjitske Reidinga te gast. Waar de jeugd haar kent als Prinsesje Petronella van Het Klokhuis, is de gerenommeerde actrice tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse film- en theaterwereld. Van Gooische Vrouwen tot toneelstuk na toneelstuk in het DeLaMar Theater: Tjitske kan het allemaal.

Na negen seizoenen presenteert Hanneke Groenteman voor de tiende én laatste keer het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook in dit seizoen interviewt de presentatrice bekende Nederlanders, die ondertussen worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Bijzonder dit seizoen is dat de kunstenaars die aan de slag gaan met de portretten in de afgelopen negen seizoenen al een keer hebben meegedaan. Ook staan ze bekend om hun opvallende (manier van) werken.

Sterren op het doek op tv

Vrouwen bekende nederlanders portret presentatrice delamar actrice kunstenaars klokhuis sterren toneelstuk portretten groenteman hanneke groenteman tjitske reidinga jeugd werken.