Bekijk de uitzending van Sterren op het doek terug

Do 10 september 2015 | 20:25 Sterren op het doek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sterren op het doek gemist? Bekijk hier naar Sterren op het doek gemist.

Sterren op het doek

Datum
Do 10 september 2015
Tijd
20:25 tot 21:10
Zender
NPO 2
Genre
Documentair portret
Jaar
2015
Presentatie
Hanneke Groenteman
Twitter hashtag
#SterrenOpHetDoek
Uitzending gemist
Sterren op het doek gemist
Deel-url
gids.tv/14055327

In de tweede aflevering van Sterren op het Doek wordt televisieman Robert ten Brink geportretteerd. Familieman, ideale schoonzoon, ‘doctor love’: allemaal termen die van toepassing zijn op deze geliefde presentator. Al op zijn zesentwintigste presenteerde Robert het programma Cijfers & Letters, waar later Het Jeugdjournaal, Lingo en natuurlijk All You Need Is Love op volgden. In VondelCS in het Vondelpark poseert Robert voor de kunstenaars.

Na negen seizoenen presenteert Hanneke Groenteman dit jaar voor de tiende én laatste keer het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook in dit seizoen interviewt de presentatrice bekende Nederlanders, die ondertussen worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Bijzonder dit seizoen is dat de kunstenaars die aan de slag gaan met de portretten in de afgelopen negen seizoenen al een keer hebben meegedaan. Ook staan ze bekend om hun opvallende (manier van) werken.

Sterren op het doek op tv

Cijfers jeugdjournaal bekende nederlanders portret presentator presentatrice kunstenaars sterren lingo schoonzoon portretten vondelpark groenteman hanneke groenteman robert ten brink werken.