Bekijk de uitzending van Sterke Verhalen terug

Zo 9 december 2018 | 21:20 Sterke Verhalen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sterke Verhalen gemist? Bekijk hier naar Sterke Verhalen gemist.

Sterke Verhalen

Datum
Zo 9 december 2018
Tijd
21:20 tot 22:05
Zender
NPO 1
Genre
Show
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21433015

In de nieuwe, komische panelshow Sterke Verhalen nemen twee teams met vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk het tegen elkaar op. Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Wie kan er zo goed bluffen dat iedereen zijn of haar verhaal geloofd? En wiens verhaal is zo onwaarschijnlijk, maar toch écht gebeurd?

De verhalen die in deze show van Sanne Wallis de Vries voorbijkomen zijn stuk voor stuk onwaarschijnlijk, gênant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of is het gewoon compleet verzonnen?

De panelleden in deze aflevering zijn: Evi Hanssen, Keizer, Erik van Muiswinkel en Rick Paul van Mulligen. Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams waarheden van leugens te onderscheiden. Wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft?

Sterke Verhalen op tv

Wallis keizer show erik van muiswinkel mulligen deelnemers rick groenendijk teams evi hanssen richard groenendijk sanne wallis de vries paul van reportage peter pannekoek vragen teamcaptains nederlandse versie seizoen aflevering 1 sanne deze.