Bekijk de uitzending van Steenrijk, straatarm terug

Wo 19 februari 2020 | 20:30 Steenrijk, straatarm

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier naar Steenrijk, straatarm gemist.

Steenrijk, straatarm

Datum
Wo 19 februari 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Reality-show
Jaar
2020
Twitter hashtag
#steenrijkstraatarm
Deel-url
gids.tv/23822346

Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin een week van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6.

Ondernemend
In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ruilen de ondernemende Dominique en Roxanne een week van leven met de alleenstaande moeder Renate en haar dochters.

B&b
Roxanne runt in het Brabantse Roosendaal een goedlopende Bed & Breakfast en een cateringbedrijf. Dominique is als ruiter en trainster op hoog niveau actief in de paardendressuur en is net als Roxanne ondernemend ingesteld. De handel in door haar getrainde paarden legt haar bepaald geen windeieren.

Schuld
Dominique en Roxanne vertrekken naar Kruiningen om een week van leven te ruilen met alleenstaande moeder Renate en haar dochters. Renate kwam er na het verbreken van haar relatie achter dat ze daarin duizenden euro's schuld had opgelopen.

Steenrijk, straatarm op tv

.