Bekijk de uitzending van Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen terug

Wo 20 januari 2021 | 20:30 Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen gemist? Bekijk hier naar Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen gemist.

Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen

Datum
Wo 20 januari 2021
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25727602

Ook deze woensdag ruilen twee gezinnen met uiteenlopende financiële situaties een aantal dagen van huis en leven. Een gezin zonder zorgen ervaart hoe het is om rond te moeten komen van zeventig euro per week en andersom.

Gemakken
In het Twentse Losser wonen Esther en Sander Reuvers met hun drie kinderen in een vrijstaande villa. Het huis van de Reuvers is van alle gemakken voorzien, en door de financiële vrijheid die de Reuvers hebben ontbreekt het gezin aan niets.
Na een burn-out stortte Esther zich fulltime op haar passies, fotografie & interieurstyling.

Weggeefhoeken
Aan styling van hun interieur doet familie van Noppen in Maastricht ook. Alleen zonder budget en met spullen die ze gratis van Marktplaats en weggeefhoeken halen. Anton, Danielle en hun twee kinderen moeten rondkomen van zeventig euro per week.

Gevuld
Dat bedrag laat geen ruimte om leuke dingen te doen met de kinderen. Hoe gaan de Reuvers reageren op hun nieuwe onderkomen in Maastricht? En kunnen de van Noppens wennen aan een heel gevuld huishoudpotje?

Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/steenrijk-straatarm.

Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen op tv

.