Bekijk de uitzending van Start: Wij Emigreren terug

Ma 3 augustus 2020 | 20:30 Start: Wij Emigreren

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: Wij Emigreren gemist? Bekijk hier naar Start: Wij Emigreren gemist.

Start: Wij Emigreren

Datum
Ma 3 augustus 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24811718

Vanaf vanavond is het programma Wij Emigreren, waarin in elke aflevering een familie wordt gevolgd die verhuist naar het buitenland, elke maandag om 20:30 uur opnieuw te zien op SBS6.

Droombestemming
Vanaf de voorbereidingen in Nederland, het afscheid van familie en vrienden tot de eerste stappen op de droombestemming wordt wekelijks een stel of gezin gevolgd. Allemaal beginnen ze aan een avontuur in het buitenland.

Italië
In de eerste aflevering verkopen Rens en Rachel hun woning om te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Het ondernemende stel wil daar een camping agriturismo beginnen - een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met onder andere het aanbieden van overnachtingen aan toeristen.

Toekomstige camping
Rens en Rachel nemen hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië en wagen zich aan een enorme uitdaging. De toekomstige camping moet namelijk nog helemaal opgebouwd worden.

Je kunt alle afleveringen van Wij Emigreren terugkijken op KIJK.nl via gids.tv/programma/wij-emigreren.

Start: Wij Emigreren op tv

.