Bekijk de uitzending van Start: Reizen Waes Europa terug

Vr 3 juli 2020 | 20:25 Start: Reizen Waes Europa

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: Reizen Waes Europa gemist? Bekijk hier naar Start: Reizen Waes Europa gemist.

Start: Reizen Waes Europa

Datum
Vr 3 juli 2020
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Reizen
Acteurs
Tom Waes
Officiële Twitter
@tomwaes
Deel-url
gids.tv/24638435

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het vorige seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt.

Bizarre ervaringen
Tom Waes wil met dit seizoen laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa zit vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen.

Achtergestelde streek
In de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken.

Eendenmosselen
In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen.

Bekijk alle afleveringen van Reizen Waes op gids.tv/programma/reizen-waes.

Start: Reizen Waes Europa op tv

.