Bekijk de uitzending van Start: Professor T. terug

Do 13 augustus 2020 | 22:44 Start: Professor T.

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: Professor T. gemist? Bekijk hier naar Start: Professor T. gemist.

Start: Professor T.

Datum
Do 13 augustus 2020
Tijd
22:44 tot 23:39
Zender
Eén
Genre
Serie/soap
Acteurs
Viviane de Muynck, Koen de Bouw, Carry Goossens, Ella Leyers, Herwig Ilegems, Bart Hollanders, Goele Derick, Tanja Oostvogels, Gene Bervoets
Deel-url
gids.tv/24869114

Vanaf vanavond is de Vlaamse misdaadreeks Professor T., over de samenwerking tussen een jonge vrouwelijke rechercheur en haar vroegere professor in de criminologie, opnieuw te zien op België Eén. De afleveringen zijn elke werkdag op de late avond te zien (start tussen 22:20 en 23:10 uur).

Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.

Populair
Jasper Teerlinck, een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten. Zolang hij hen de huid niet volscheldt tenminste. Door de rest van de wereld wordt hij iets minder geapprecieerd.

Smetvrees
De reden daarvoor is simpel: professor T. is absoluut niet sociaal, zegt steeds wat hij denkt en verdedigt het liefst meningen die ingaan tegen de publieke opinie. Dat hij een redelijk extreme vorm van smetvrees heeft, helpt ook niet echt.

Verkracht
Een studente diergeneeskunde wordt aangerand en verkracht op de campus. Inspecteur Donckers vermoedt dat dezelfde dader tien jaar geleden ook al heeft toegeslagen. Ze beslist de hulp in te roepen van haar vroegere professor.

Start: Professor T. op tv

.