Bekijk de uitzending van Start: Niets liever dan een kind terug

Di 2 juni 2020 | 21:25 Start: Niets liever dan een kind

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: Niets liever dan een kind gemist? Bekijk hier naar Start: Niets liever dan een kind gemist.

Start: Niets liever dan een kind

Datum
Di 2 juni 2020
Tijd
21:25 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/24461754

Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Presentatrice Leonie ter Braak volgt hierin verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen.

Kinderwens
Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Teleurstelling
Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling te verwerken. Marleen wil zo graag een kind dat ze een spermadonor vond. Bij Lisette en Dennis wordt er voor de dertiende keer een embryo teruggeplaatst en voor Lisa en Rob lijkt een tweede kind ver weg.

Start: Niets liever dan een kind op tv

.