Bekijk de uitzending van Start herhalingen: Uitstel Van Executie terug

Di 4 augustus 2020 | 20:34 Start herhalingen: Uitstel Van Executie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start herhalingen: Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier naar Start herhalingen: Uitstel Van Executie gemist.

Start herhalingen: Uitstel Van Executie

Datum
Di 4 augustus 2020
Tijd
20:34 tot 21:34
Zender
RTL 4
Genre
Amusement, Reality
Acteurs
Martijn Krabbé
Website
Start herhalingen: Uitstel Van Executie
Deel-url
gids.tv/24816627

Vanaf vanavond start RTL 4 met het herhalen van Uitstel van Executie. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om wanhopige huizenbezitters weer licht in de donkere tunnel te bieden.

Hulp
In Uitstel van Executie schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.
Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Samenwonen
In deze aflevering het verhaal van Perry en Ingrid. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop.

Lichamelijke klachten
Perry draait alleen op voor de kosten en die zijn zo hoog dat het veel stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van alles geprobeerd om uit de situatie te komen, maar het lukt niet. Ingrid maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

Je kunt alle afleveringen van Uitstel van Executie terugkijken via gids.tv/programma/uitstel-van-executie.

== Sla Je Slag ==
Word jij een winnaar tijdens het reclameblok? Bied mee op één van onze productveilingen op bit.ly/SlaJeSlagNL

Start herhalingen: Uitstel Van Executie op tv

.