Bekijk de uitzending van Start herhalingen: Droomhuis Gezocht terug

Vr 3 juli 2020 | 20:35 Start herhalingen: Droomhuis Gezocht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start herhalingen: Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier naar Start herhalingen: Droomhuis Gezocht gemist.

Start herhalingen: Droomhuis Gezocht

Datum
Vr 3 juli 2020
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Carrie ten Napel, Sybrand Niessen
Deel-url
gids.tv/24643216

NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin Sybrand Niessen Nederlanders helpt bij het kopen van een huis in het buitenland.

Grote liefde
In deze aflevering gaan Sebastiaan en Shah Rukh op zoek naar een huis op het Griekse eiland Zakynthos. Sebastiaan ontmoette zijn grote liefde toen hij voor zijn werk in Australië was. De twee besloten samen te gaan wonen in Amsterdam.

Appartement
Door een goede vriend, die al jaren in Athene woont, komen zij voor het eerst in aanraking met Griekenland. Al snel ontstaat het plan om samen een appartement te kopen op het Griekse eiland Zakynthos.

Serenade
Terwijl Sybrand Niessen het stel helpt bij de huizenjacht, gaat Carrie ten Napel in de regio op onderzoek uit en krijgt een serenade van een Grieks mannenkoor en ziet hoe je van de vele bloemen op het eiland verse likeur kan maken.

Bekijk alle afleveringen van Droomhuis Gezocht via gids.tv/programma/droomhuis-gezocht.

Start herhalingen: Droomhuis Gezocht op tv

.