Bekijk de uitzending van Start herhalingen: Beau Five Days Inside terug

Di 14 juli 2020 | 21:30 Start herhalingen: Beau Five Days Inside

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start herhalingen: Beau Five Days Inside gemist? Bekijk hier naar Start herhalingen: Beau Five Days Inside gemist.

Start herhalingen: Beau Five Days Inside

Datum
Di 14 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:28
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Deel-url
gids.tv/24697969

De komende dinsdagen herhaalt RTL 4 om 21:25 uur het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Vijf dagen
Vijf dagen lang loopt Beau mee in bijvoorbeeld een bed, bad- en broodinstelling, een gevangenis of een revalidatiekliniek. Overdag is er een cameraploeg bij en 's nachts filmt Van Erven Dorens zelf.

Kunstenaars
Andere locaties die Beau dit jaar in beeld brengt zijn een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Villa Pardoes
Daar gaat Beau in de eerste aflevering naartoe. Villa Pardoes ontvangt het hele jaar door elke week weer twaalf nieuwe gezinnen die pal naast de Efteling van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Dat zijn gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar oud.

Genieten
Hier kunnen ze even met iets anders bezig zijn dan hun ziekte. Genieten van de Efteling, de prachtige tuinen, van elkaar, of, zoals ze hier zeggen: nieuwe herinneringen maken.

Start herhalingen: Beau Five Days Inside op tv

.