Start herhalingen: Beau Five Days Inside

Meest recente uitzending
Datum
Di 14 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:28
Genre
Amusement
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Website
Start herhalingen: Beau Five Days Inside
Deel-url
gids.tv/24697969

De komende dinsdagen herhaalt RTL 4 om 21:25 uur het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Vijf dagen
Vijf dagen lang loopt Beau mee in bijvoorbeeld een bed, bad- en broodinstelling, een gevangenis of een revalidatiekliniek. Overdag is er een cameraploeg bij en 's nachts filmt Van Erven Dorens zelf.

Kunstenaars
Andere locaties die Beau dit jaar in beeld brengt zijn een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Villa Pardoes
Daar gaat Beau in de eerste aflevering naartoe. Villa Pardoes ontvangt het hele jaar door elke week weer twaalf nieuwe gezinnen die pal naast de Efteling van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Dat zijn gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar oud.

Genieten
Hier kunnen ze even met iets anders bezig zijn dan hun ziekte. Genieten van de Efteling, de prachtige tuinen, van elkaar, of, zoals ze hier zeggen: nieuwe herinneringen maken.

Meer op tv: Joost Luiten op tv , Weekoverzicht op tv en Go Ahead Eagles op tv

Start herhalingen: Beau Five Days Inside gemist