Bekijk de uitzending van Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto terug

Di 2 juni 2020 | 21:31 Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto gemist? Bekijk hier naar Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto gemist.

Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Datum
Di 2 juni 2020
Tijd
21:31 tot 22:32
Zender
RTL 5
Genre
Amusement
Acteurs
Ewout Genemans
Deel-url
gids.tv/24461694

Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', waarin programmamaker Ewout Genemans met gevaar voor eigen leven een kijkje nemen in de gevaarlijkste wijken ter wereld.

Lokale gangs
Iedere aflevering, op dinsdag om 21:30 uur te zien, brengt Ewout een paar dagen in een wijk door en ontmoet daar kopstukken van lokale gangs. Hij komt in aanraking met wapens, kilo's drugs en kidnapping, wat in deze buurten de normale gang van zaken is.

Zuid-Afrika
In de eerste aflevering gaat Ewout naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld.

No-go area
Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto op tv

.