Bekijk de uitzending van Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon terug

Vr 2 augustus 2019 | 20:20 Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon gemist? Bekijk hier naar Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon gemist.

Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon

Datum
Vr 2 augustus 2019
Tijd
20:20 tot 21:10
Zender
Canvas
Genre
Nieuwsuitzending
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22677151

Stacey Dooley onderzoekt in de Verenigde Staten de Prepper-gemeenschap. Dit zijn survivals die zich voorbereiden op het einde van de wereld.

Preppers
Naar schatting bevat de Prepper-gemeenschap ruim 5% van de bevolking. Deze Preppers zijn ervan overtuigd dat er iets groots gaat gebeuren zoals burgelijke onrust, een aanval vanuit Noord-Korea of een milieuramp. Ze vertrouwen absoluut niet op de overheid en zijn ervan overtuigd dat ze hun persoonlijke veiligheid in eigen hand moeten nemen.

Bunkers
Stacey ontmoet Preppers uit alle lagen van de bevolking, van elitaire survivalisten in Silicon Valley tot fabrieksarbeiders die niet langer afhankelijk willen zijn van de overheid om zich veilig te voelen. Sommigen hebben eigen ondergrondse bunkers, anderen trainen om te overleven in de wildernis, en allemaal besteden ze het grootste deel van hun vrije tijd aan de voorbereiding op wat komen gaat.

Stacey Dooley onderzoekt het aftellen naar het Armageddon op tv

.