Bekijk de uitzending van Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets terug

Do 15 november 2018 | 02:30 Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets gemist? Bekijk hier naar Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets gemist.

Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets

Datum
Do 15 november 2018
Tijd
02:30 tot 03:25
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Deel-url
gids.tv/21288917

Britse documentaire.

Stacey Dooley onderzoekt wat kleding echt kost en laat zien hoe de steeds snellere opeenvolging van mode een grote bedreiging vormt voor het milieu. De meeste mensen weten niet dat de kledingindustrie, samen met de olie-, steenkool- en palmolie-industrie, een verwoestende invloed heeft op het milieu. Britse consumenten kopen kleding sneller dan ooit tevoren. Vorig jaar hebben de Britten £ 47 miljard aan nieuwe kleding uitgegeven en zonder zich het te realiseren hebben ze hierdoor veel bijgedragen aan enorme waterverontreiniging en vervuiling. Stacey gaat de confrontatie met dit probleem aan en daagt grote kledingmerken uit om hun praktijken te veranderen en onze planeet te redden.

Stacey Dooley Investigates: Fashion's Dirty Secrets op tv

Milieu kleding planeet bedreiging documentaire kledingindustrie consumenten mode vervuiling confrontatie redden miljard britten probleem stacey dooley.