Bekijk de uitzending van Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers terug

Di 29 oktober 2019 | 20:30 Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers gemist? Bekijk hier naar Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers gemist.

Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers

Datum
Di 29 oktober 2019
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
Canvas
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/23162286

Documentaire waarin Stacey Dooley zich onderdompelt in de Amerikaanse wapencultuur. Stacey gaat naar Arkansas, het diepe zuiden van de VS. Daar ontmoet ze Gretchen, een huismoeder met een opmerkelijke carrièreswitch.

Wapenhandelaar
Vandaag is Gretchen een succesvolle internationale wapenhandelaar die aan meer dan honderd landen in de wereld levert, waarvan vele verwikkeld zijn in bloedige conflicten en oorlogen. Stacey verafschuwt wapens, maar ze is toch eerlijk genoeg om toe te geven dat ze zich in haar vele gevaarlijke missies veiliger voelt als ze omringd wordt door gewapende bodyguards of soldaten.

Gesloten sector
Als tijdens haar bezoek de dodelijke aanslagen gepleegd worden in Christchurch, Nieuw-Zeeland, slaat de twijfel echter toe. Wapens moeten ons beschermen, niet vernietigen. Stacey krijgt een unieke blik achter de schermen en zo opent een van de meest gesloten sectoren ter wereld nu zijn deuren.

Stacey Dooley: Face to Face with the Arms Dealers op tv

.