Bekijk de uitzending van Stacey Dooley: Countdown to Armageddon terug

Ma 7 oktober 2019 | 22:45 Stacey Dooley: Countdown to Armageddon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Stacey Dooley: Countdown to Armageddon gemist? Bekijk hier naar Stacey Dooley: Countdown to Armageddon gemist.

Stacey Dooley: Countdown to Armageddon

Datum
Ma 7 oktober 2019
Tijd
22:45 tot 23:35
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Regisseur
Liza Williams
Presentatie
Stacey Dooley
Deel-url
gids.tv/23017874

Documentaire waarin Stacey Dooley de 'prepper'-gemeenschap in de VS onder de loep neemt.

Moet iedereen zich voorbereiden op het einde van de wereld? Een groep mensen die Preppers worden genoemd, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze overleven. De populariteit van de Preppers neemt almaar toe. De Britse reporter en durfal Stacey Dooley trekt naar de VS en gaat er op zoek naar deze Preppers. Ze zijn ervan overtuigd dat de wereld op instorten staat en daar kan je maar beter op voorbereid zijn. Naar schatting 5 % van de Amerikanen zou zich op een of andere manier klaarmaken om te overleven. Ze zijn er zeker van dat we binnenkort getroffen zullen worden door een enorme milieuramp of een allesverwoestende wereldoorlog. Stacey ontmoet Preppers uit alle lagen van de bevolking en gaat op zoek naar de snel groeiende survival business. ('Stacey Dooley. Countdown to Armageddon' © Rumpus Media voor BBC)

Stacey Dooley: Countdown to Armageddon op tv

Survival media documentaire wereldoorlog bevolking milieuramp overleven populariteit stacey dooley deze countdown zorgen.