Bekijk de uitzending van Stacey Dooley: Countdown to Armageddon terug

Ma 10 december 2018 | 22:15 Stacey Dooley: Countdown to Armageddon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Stacey Dooley: Countdown to Armageddon gemist? Bekijk hier naar Stacey Dooley: Countdown to Armageddon gemist.

Stacey Dooley: Countdown to Armageddon

Datum
Ma 10 december 2018
Tijd
22:15 tot 23:10
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Regisseur
Liza Williams
Presentatie
Stacey Dooley
Deel-url
gids.tv/21437809

Stacey Dooley onderzoekt in de Verenigde Staten de Prepper-gemeenschap. Dit zijn survivals die zich voorbereiden op het einde van de wereld. Naar schatting bevat de Prepper-gemeenschap ruim 5% van de bevolking.

Deze Preppers zijn ervan overtuigd dat er iets groots gaat gebeuren zoals burgelijke onrust, een aanval vanuit Noord-Korea of een milieuramp. Ze vertrouwen absoluut niet op de overheid en zijn ervan overtuigd dat ze hun persoonlijke veiligheid in eigen hand moeten nemen.

Stacey ontmoet Preppers uit alle lagen van de bevolking, van elitaire survivalisten in Silicon Valley tot fabrieksarbeiders die niet langer afhankelijk willen zijn van de overheid om zich veilig te voelen. Sommigen hebben eigen ondergrondse bunkers, anderen trainen om te overleven in de wildernis, en allemaal besteden ze het grootste deel van hun vrije tijd aan de voorbereiding op wat komen gaat.

Stacey Dooley: Countdown to Armageddon op tv

Noord-korea overheid veiligheid verenigde staten documentaire onrust bevolking milieuramp silicon valley silicon valley overleven aanval trainen stacey dooley wildernis voorbereiding tijd veilig deze countdown.