Bekijk de uitzending van Staatsloterij: puur geluk terug

Vr 19 juni 2015 | 20:40 Staatsloterij: puur geluk

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Staatsloterij: puur geluk gemist? Bekijk hier naar Staatsloterij: puur geluk gemist.

Staatsloterij: puur geluk

Datum
Vr 19 juni 2015
Tijd
20:40 tot 21:51
Zender
RTL 4
Genre
Show
Twitter hashtag
#puurgeluk
Uitzending gemist
Staatsloterij: puur geluk gemist
Deel-url
gids.tv/13529048

Een bijzonder cadeau, een prachtig gebaar, een week vol bizarre geluksmomenten of een onverwachte reünie tussen twee dierbaren; alles wat op het eerste gezicht ondenkbaar lijkt, kan zomaar werkelijkheid worden in het nieuwe feel good RTL 4-programma ‘Staatsloterij: Puur Geluk’, prime time te zien vanaf vanavond.

Het mooie is dat het iédereen kan overkomen. Op een plek en tijd dat de willekeurige personen het het minst verwachten, staan zij plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Dit hebben ze echter totaal niet in de gaten, doordat hun bijzondere, emotionele, bizarre of hartverwarmende verhaal met verborgen camera’s wordt vastgelegd. Het unieke is dat de input voor alle verhalen niet vanuit de kandidaten komt, maar actief gezocht en gevonden wordt door de programmamakers zelf. Via ‘social listening’ struinen zij social media, kranten en sites af om zo nietsvermoedende mensen compleet te verrassen.

Zo weten hardwerkende bouwvakkers niet wat hun overkomt als er ineens een gedekte tafel vol lekkers op hun werkplek neergezet wordt. Of iemand die midden in een verhuizing zit en het in de nieuwe situatie met tweedehands spullen moet doen, treft ineens nieuwe spullen in de verhuiswagen aan die er tijdens de rit door ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ in gezet zijn. Ook enkele nietsvermoedende vuilnismannen beleven een opmerkelijke werkdag wanneer ze tussen het afval grote, ingepakte cadeaus met hun naam erop aantreffen. Of via Facebook opgespoorde trotse jonge ouders die in de wolken zijn door de geboorte van hun dochter, maar waarbij de Venezolaanse oma ontbreekt op deze roze wolk. De blijdschap en dankbaarheid is erg groot als het programma de familie herenigt.

De onvoorziene, zeer uiteenlopende verrassingen zorgen voor tal van kippenvelmomenten waarbij iedereen de gelukkige kan zijn, ook het studiopubliek van ‘Staatsloterij: Puur Geluk’. De verbazing van het geluksmoment is compleet authentiek én voelbaar voor de kijkers thuis. Presentatrice Nance heeft de dankbare taak om alle momenten in goede banen te leiden en mee te beleven in de tv-studio. Met ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ is ze voor het eerst te zien in een studioprogramma bij RTL 4.

Staatsloterij: puur geluk op tv

.
Promo: Staatsloterij: puur geluk