Bekijk de uitzending van Spy kids 3-D: Game over terug

Vr 10 april 2020 | 20:30 Spy kids 3-D: Game over IMDb: 4.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spy kids 3-D: Game over gemist? Bekijk hier naar Spy kids 3-D: Game over gemist.

Spy kids 3-D: Game over

Spy kids 3-D: Game over
Datum
Vr 10 april 2020
Tijd
20:30 tot 22:00
Zender
SBS 9
IMDb
4.2
Genre
Film, Spanning
Jaar
2003
Regisseur
Robert Rodriguez
Acteurs
Daryl Sabara, Salma Hayek, Danny Trejo, Antonio Banderas, Alexa Penavega
Deel-url
gids.tv/24120552

Spy Kids 3-D: Game Over is een Amerikaanse familie- en avonturenfilm uit 2003. De hoofdrollen worden vertolkt door Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas en Sylvester Stallone. De film is het vervolg op 'Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams' en het succesvolle eerste deel 'Spy Kids'.

Hoewel Spy Kid Juni eigenlijk niet meer werkzaam is als geheim agent, krijgt hij nu een opdracht waar hij simpelweg geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een 3-D computerspel, gemaakt door The Toymaker. Juni moet verschillende levels van het spel doorstaan om te winnen en zo zijn zus te bevrijden. Geen gemakkelijke opgave met The Toymaker als leider van het spel, die er alles aan doet om Juni niet te laten winnen. Met behulp van zijn opa gaat Juni de strijd aan in de driedimensionale wereld. Het wordt een race tegen de klok, want als hij het eindpunt niet haalt, is het game over.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spy-kids-3-d-game-over

Spy kids 3-D: Game over op tv

.
Spy kids 3-D: Game over - Trailer