Bekijk de uitzending van Spuiten en Slikken terug

Zo 7 oktober 2012 | 22:05 Spuiten en Slikken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en Slikken gemist? Bekijk hier naar Spuiten en Slikken gemist.

Spuiten en Slikken

Datum
Zo 7 oktober 2012
Tijd
22:05 tot 23:00
Zender
NPO 3
Presentatie
Filemon Wesselink, Geraldine Kemper, Tim Hofman
Twitter hashtag
#spuitenslikken
Officiële Twitter
@spuitenslikken
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Spuiten en Slikken gemist
Deel-url
gids.tv/8197924

BNN-presentator Filemon Wesselink keert dit nieuwe seizoen terug als gastheer van Spuiten en Slikken. Nicolette heeft het spuiten aan den lijve ondervonden dus Filemon neemt plaats achter de desk gedurende haar zwangerschapsverlof. En er is nog meer nieuw mannelijk vlees in de Spuiten en Slikken-kuip. BNN-talent Tim Hofman (BNN University, reporter BNN's FC Gay en social media-expert van BNN/VARA's 24/7) maakt samen met Geraldine Kemper opwindende en spannende reportages over seks en drugs vanuit alle donkere hoeken van ons kikkerland.

Filemon: ‘Spuiten en Slikken is het paradepaardje van BNN en ik vind het heel leuk dat ik weer achter de vertrouwde Spuiten en Slikken-desk mag zitten om de meningen van onze gasten te horen over het pittigste seks en drugsnieuws. Heerlijk om terug te zijn!'

In de eerste uitzending zijn schrijver Robert Vuijsje (Alleen Maar Nette Mensen) en acteur Geza Weisz (Timboektoe, Sterke Verhalen, Alleen Maar Nette Mensen) te gast.

BNN's nieuwste Spuiten en Slikken-aanwinst Tim Hofman start met een knaller. Hij weet rapper en producer Snoop Dogg te strikken voor een interview over zijn drugservaringen. Verder duikt hij dit seizoen in de schimmige wereld van de voor- en achterdeur van de coffeeshop.

Tim: ‘Te gek om onderdeel te zijn van het Spuiten en Slikken-team. Ik ben heel benieuwd wat m'n moeder ervan vindt als ik op tv tussen de prostaatmelkende mannen sta.'

In Wat de Neuq checkt het Spuiten en Slikken FAQ-checkburo of alle uitkomsten van obscure onderzoekjes over ons seks-en drugsleven wel kloppen. De koninginnen van de Wallen, Martine en Louise Fokkens, delen wekelijks hun deskundigheid met de kijkers vanuit hun peeskamer op de Amsterdamse Wallen.

Spuiten en Slikken op tv

.